Za oknem jesień w pełni. Z tej okazji zapraszamy do Sobolewa, gdzie w Inkubatorze Przetwórstwa Lokalnego można upiec własny chleb, zrobić konfitury, wytłoczyć olej, czy skorzystać z suszarni. Produkty do suszenia można przygotować na miejscu. Umyć i maszynowo pokroić, aby były gotowe do wyłożenia na sicie i wysuszenia w profesjonalnej suszarni. Można też wynająć linię produkcyjną do tłoczenia oleju. W końcu jesień to czas na jabłka, gruszki, dynie, ale też paprykę, cukinię i buraki.
Z okazji nadejścia jesieni w Inkubatorze obowiązuje nowy cennik, a ceny o połowę niższe niż dotychczas.
W celu dokonania rezerwacji prosimy kontaktować się z pracownikiem Inkubatora: Panią Małgorzatą Dojnikowską, tel. 784 116 559.
Poniżej nowy cennik.
![](https://gmina.suwalki.pl/wp-content/uploads/2022/10/280282393_112922194744253_68400810957856753_n-1-1024x768.jpg)
![](https://gmina.suwalki.pl/wp-content/uploads/2022/10/280302859_114062657963540_6440685407761956165_n-768x1024.jpg)
![](https://gmina.suwalki.pl/wp-content/uploads/2022/10/279642941_112922161410923_7236834408871733051_n-764x1024.jpg)