Za oknem jesień w pełni. Z tej okazji zapraszamy do Sobolewa, gdzie w Inkubatorze Przetwórstwa Lokalnego można upiec własny chleb, zrobić konfitury, wytłoczyć olej, czy skorzystać z suszarni. Produkty do suszenia można przygotować na miejscu. Umyć i maszynowo pokroić, aby były gotowe do wyłożenia na sicie i wysuszenia w profesjonalnej suszarni. Można też wynająć linię produkcyjną do tłoczenia oleju. W końcu jesień to czas na jabłka, gruszki, dynie, ale też paprykę, cukinię i buraki.

Z okazji nadejścia jesieni w Inkubatorze obowiązuje nowy cennik, a ceny o połowę niższe niż dotychczas.

W celu dokonania rezerwacji prosimy kontaktować się z pracownikiem Inkubatora: Panią Małgorzatą Dojnikowską, tel. 784 116 559.

Poniżej nowy cennik.

Oferta Inkubatora Przetwórstwa Lokalnego w Sobolewie

Przewiń do góry
Skip to content